Mood krabi

Asslamualaikum wbt..

Seminggu di BPM, MOD.. Akhirnya ditempatkan di Unit Pembangunan (harap x da sebarang perukaran lagi la yer).. Masih dalam TOT.. Ada sape xtau ke TOT 2 hape?? hehehe.. google la sendirik.. Bila dah bosan mula la aku nak memblogging kan.. hahahha..

Tadi ada bace blog sorg amoi ni.. comel je amoi ni (kalau sape2 nak tgok- http://blinkthasn.blogspot.com) Ada 1 article amoi ni berkenaan dengan Krabi.. Kebetulan sebelom 2 memang tengah searching anything regarding krabi. so jumpa la blog ni.. Bila tgok pic2 dia., wahhhhh ghairah aku tgok.. krabi memang tempat pelancongan yg cantek gile ok.. oohhhh,, im dying 2 go there.. x sabar nye nak pegi.. ya allah,, lambatnya bulan Sept.. Cepatkan la masa berlalu.. hihihi.. Aku harap percutian aku ke krabi dengan rakan2 sepermainan sewaktu kecik akan memberikan seribu kenangan yg manis.. but this time ain bawak husband die.. senang la nak snap pic kami bertiga,, eh ke kitorg yg jadi penangkap gambar die n erick ni.. demmmmmmsss.. dalam hal ni ain la yg untung.. hiihihi.. xpe.. its ok... janji kita enjoy..

ok,,cukup la masa bosan ni.. nanti sambung.. oohhh,,xsabarnya nak post kat krabi nanti..

Sekian.. with love.. muaaaaahhhhhhh...


Category: 2 comments

2 comments:

Sue Thang♥ said...

Hi syuhada!! I'm dropping by at your blog now!! So happy that you love my pics :) thanks a lot yah!

Hopefully u enjoy krabi trip much!! Hehe

syuhada z said...

Hai sue.. welcome..

i will enjoy krabi trip this sept.. cant wait..

thanks again. ur blog very interesting..

Post a Comment