Boleh Bah Kalau Kau.. ( #Sabah #Trip #BFF ~ 24-26Feb2013 )

Trip Bff again n again.

This time we all pegi sabah. hujung bulan Feb yang lepas.. (ko baru nak hupdate syuhada??) ishk3..
Whatever.. Best siot g sabah,, cantik sangat tempat dia, #GunungKinabalu dia perghhh menawan..
Xtau la nak describe macam mana.. Kita bagi gambar cerita.. Dalam setiap gambar pasti ada ceritanya.. Hahahaha..

Girls only (belah kiri skali 2 girls ke??oooppsss!!)




Kali ni mak gua nak ikot... xpela,,gua bawak kan je la.. Dah abah gua xnak bawak kan,,banyak beno alasan,,aleh2 sentap nak ikot jugak..
Sampai2 dah nampak apa yg nak dishoping??





















Minah ni adalah org terakhir yang makan,,sebab dia akan menghabiskan semua nya..(nampak x permainan minah ni).. hahaha..
Ok, ni muke sebalom pegi snorkeling.. Suci kan masing2..

Ekeleh,,pic beratur beli tiket pon nak masuk ke?? Daaa.. Nampak x wani mana??

Ready to goooo..

Atas bot.. wahahaha.. Poyo..

Ape la c keet n wani tgok 2..??

Gua dan mak gua.. Mak gua ni suke sangat nih..

ni tau x sebab ape kene dukung?? Sebabnye main lompat2 sampai putus selipar.

Ni siap nak g PasarPhiliphine kalau x silap..

Just 4 of us..

Hadoi,,kat Sabah ni terung pon bakar.. (Xpaham aku)

Kami lagi.. Di hari esoknyer..

Nak jugak masuk #RumahTerbalik ni.. Mahal oiii..

Gigih nampaknye mereka bertiga ni..

Nampak.. #TheIncredibleHulk

Mak dan anak baru katenya..

Apahal laki bini ni.. Tau la view cantik,,tapi pandang la camera..





Bajet Honeymoon huh??

Charlie's Angel.. Come on...

Ni la #JambatanTamparuli















Cukup la,,byak sangat la pics.. Next plan xtau lagi kemana.. Tapi ke negara Asia je la.. Europe xmampu lagi..

Daaaa.. Kbai..
Category: 5 comments

5 comments:

Umi Nadia said...

oi..oi.oi..gambar no 3 tu boikot aku ker???hahaha.. APTB la... hahahah

Umi Nadia said...

syuhada ckp ngn mak xmo bt makan2 ke utk anak baru mak nie???rindu laaaa..huhu

Suspek Utama said...

eleh, dh plan nk g Krabi tu terus terang je;a..xpyh nk next time sgt..huhu..em, nampak no ko rilek kt opis kn? satu hari smpai 2 entry..walhal sebelum ni nk dpt 1 entry sepanjang 2 tahun pun susah..update 2 tahun sekali ja..hahaha

Suspek Utama said...

#umi : bila boleh dpt pic sabah haritu?
~ drp : yg menanti :)

syuhada z said...

hahahaha,, baru bace weh komen korang,.,.
hahahahahaha.. lawak2

Post a Comment